Υλικά και εκτέλεση
Χτυπάμε 5 αυγά με 125 γραμμάρια ζάχαρη σταματάμε το μίξερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μαρίζ ρίχνοντας μέσα 155 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 1 και 1/2 κουταλάκι μπέικιν, και 1 βανίλια.
Το τοποθετούμε στο κατάλληλο σκεύος μας και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.
Όταν κρυώσει το κόβουμε στην μέση.
Κάνουμε και κρέμα:
1 κιλό γάλα,1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,2 κρόκους αυγών,4 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 βανίλια.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε την κρέμα στο πρώτο πάτο και το κλείνουμε με το άλλο.
Ρίχνουμε και το γλάσο :130 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,με 13Ο γραμμάρια κουβερτούρα.
Και έχουμε ένα.ωραιότατο γλυκό.
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ