Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ντοναντσάκια με γλάσο σοκολάτα γάλακτος !!!


Ντοναντσάκια για μικρά και μεγάλα παιδάκια !!!

 Υλικά και Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπολ 250 ml γάλα φρέσκο χλιαρό ρίχνουμε 20 γραμμάρια νωπή μάγια και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι,συνεχίζουμε ρίχνουμε 80 ml σπορέλαιο,2 αυγά,και ανακατεύουμε με πιρούνι τέλος ρίχνουμε 80 γραμμάρια κορν φλάουρ και 600 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ.
Κρατάμε φυσικά τα 50 γραμμάρια για να τελειοποιήσουμε την ζύμη μας με αυτό στον πάγκο.
Οπότε βάζουμε την ζύμη στο μπολ και την σκεπάζουμε για 2 ώρες.
Στην συνέχεια την ανοίγουμε ένα φύλλο παχύ κόβουμε με ποτήρι και τα τοποθετούμε πάνω σε πετσέτα και τα σκεπάζουμε για μισή ώρα.
Οπότε τέλος τα τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο!
Και για έξτρα νοστιμιά φυσικά σοκολάτα γάλακτος !!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ