Υλικά και εκτέλεση
Φύλλο
600 γρμ αλεύρι
νεράκι χλιαρό
λίγο ξίδι
λαδάκι
αλάτι
ζυμώνω και αφήνω στην άκρη
Ετοιμάζω τα πράσα:
1 κιλό πράσα τα ψιλοκόβω και τα σοτάρω να μαραθούν εκτός φωτιάς.
Ρίχνω 2 αυγά και 250 γρ. Φέτα αλατάκι πιπεράκι -αφού κρυώσει το μείγμα ανοίγω φύλλο λαδώνω βάζω την γέμιση βάζω στο ταψί λαδάκι από πάνω και ψήνω στους 200 για 1 ώρα!!!!
Γεωργια Λεβενου-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ