Υλικά
Μισό λίτρο γάλα
1 αυγό
Λίγο αλάτι (στη μύτη του κουταλιού)
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ η (μισό κουταλάκι γλυκού σόδα)
Αλεύρι όσο πάρει
Το ανακατεύετε με σύρμα πρέπει να βγει πηχτό
Το τηγανίζουμε στο λάδι
Δεν ρουφάει λάδι βγαίνουν αφράτες
Τρώμε με ότι θέλουμε ( με γιαούρτι, μαρμελάδα κλπ.) αφού δεν έχει ζάχαρη
Sofia Krimlidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
