Υλικά και εκτέλεση
Παίρνουμε ένα πυρέξ.
Χρειαζόμαστε 12 φύλλα τα σουρώνουμε στο πυρέξ σαν ακορντεόν.
Λιώνουμε ένα βούτυρο 250γρ και ποτίζουμε τα φύλλα καλά καλά προθερμαίνουμε τον φούρνο 200 βαθμούς.
Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο για 20 λεπτά να ροδίσει στη συνεχεία για την κρέμα ένα στικ βανίλια φρέσκια ένα ζαχαρούχο γάλα 440γραμ 2 ποτήρια νερό βρύσης.
Τα χτυπάμε με το σύρμα να γίνουν ένα και ξανά στον φούρνο άλλα 20 λεπτά βγάζουμε την κόβουμε σε μερίδες την αφήνουμε λίγο να κρυώσει προσθέτουμε άχνη και κανέλα προαιρετικά.
Annare Bozou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
