Αυτό το πραγματικά υπέροχο σε γεύση φαγητό το φτιάχνω πολύ συχνά γιατί είναι πάαααρα πολύ γρήγορο και πολύ μα πολύ νόστιμο !!! Δοκιμάστε το και εκτός του ότι θα με θυμηθείτε θα το φτιάχνετε κι εσείς συχνά !!!! Αρέσει σε όλους !!!
Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες
2 κουτάκια μικρά κρέμα γάλακτος για φαγητά
8 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένο -μπορείτε και περισσότερο
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
3 φλυτζάνια τυρί γκούντα
λίγο κεφαλοτύρι τόσο όσο να πασπαλίσω την επιφάνεια όλη -βάζω κεφαλογραβιέρα
2 αυγά
λίγο γάλα εβαπορέ ή φρέσκο
1 πιπεριά Φλωρίνης
λίγο ελαιόλαδο
Βράζω τις ταλιατέλες κανονικά ρίχνοντας στο νερό λίγο λάδι και αλάτι τις σουρώνω και τις αδειάζω στο ταψί μέγεθος του φούρνου λίγο πιο μικρό.
Χτυπάω τα 2 αυγά με το εβαπορέ σχεδόν το μισό από το μικρό κουτάκι και το ρίχνω από πάνω από τις ταλιατέλες που έχω στο ταψί και ανακατεύω .
Πασπαλίζω όλη την επιφάνεια με την κεφαλογραβιέρα.
Στην ίδια κατσαρόλα που έβρασα τις ταλιατέλες ρίχνω λίγο λαδάκι ψιλοκόβω μπέικον γαλοπούλα και πιπεριά Φλωρίνης και τα σοτάρω λίγα λεπτά να μαραθούν .
Τα ρίχνω επάνω στις ταλιατέλες και τα ανακατεύω όλα μαζί .
Από πάνω ρίχνω το τυρί γκούντα να καλύψει όλο το ταψί και τέλος την κρέμα γάλακτος την οποία εσείς μπορείτε να βάλετε και μία.
Ψήνω για λίγα λεπτά ίσα να πάρει χρώμα σε αέρα προθερμασμένο φούρνο το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το εξαφανίζουμε στην κυριολεξία !!! Δοκιμάστε το είναι σαν πίτσα η γεύση του.!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ