Υλικά
250γρ αλεύρι γοχ
1 κγ μπέικιν πάουντερ
100γρ ελαιόλαδο
60γρ νερό παγωμένο
1 καρότο τριμμένο
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε τη ζύμη.
Τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα,μετά παίρνουμε μικρά μπαλάκια και τα πλάθουμε μακρόστενα. Μήκος και πάχος με το μάτι.
Ψήσιμο για 20 λεπτά στους 180 σε ταψί με λαδόκολλα και προθερμασμένο φούρνο.
Βγάζει 25 με 30 κομμάτια.
Συνταγή από Ελένη Σαβουιδάκη--Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ