ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καρύδι χοντροκομμένο και λιγότερο φιστίκι Αιγίνης.
Περίπου 2 κουτ.σούπας κανέλα και
4 κουτ.σούπας περίπου ζάχαρη.
Ένα πακέτο φύλλο κρούστας.
Βούτυρο ΚΑΛΟ λιωμένο για τα φύλλα.
Στην αρχή 2 φύλλα κάτω στο ταψί και ξεκινάτε μείγμα καρυδιού και φύλλα.
Κάθε φύλλο βουτυρώνω εκτός από αυτό που θα ρίξω το μείγμα.
Αφού τελειώσετε χαράζεται σε κομμάτια βάζετε τα γαρύφαλλα και εγώ έριξα στα χωρίσματα το υπόλοιπο βούτυρο να πάει μέσα.
Ψήνετε για μια ώρα στους 180 πάνω κάτω.
Έχω ήδη φτιάξει νωρίτερα το σιρόπι για να είναι εντελώς κρύο και όταν βγάλω το γλυκό να το ρίξω.
Σιρόπι
3 μεγάλα ποτήρια νερό...700 γρ.ζάχαρη 5 κουτ.σούπας γεμάτες μέλι και 2 κουτ.σούπας γλυκόζη. Αυτά είναι καλή επιτυχία σε όποιον θελήσει να φτιάξει αυτόν τον μπακλαβά.!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Παναγιωτα ΓερουληΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ