Υλικά -
1 Εβαπορέ γάλα παγωμένο
1 ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα Digestive ή πτι μπερ ή Μιράντα -Εβαλα τα πρώτα εγώ και όχι όλο το πακέτο .
1 φυτική σαντιγί Vecetalcream ή όποια μάρκα βρείτε
1 νουτέλα
.
Εκτέλεση
Παίρνω μία φυτική σαντιγί το μεγάλο μέγεθος και την αφήνω στο ψυγείο να παγώσει καλά .
Αμέσως μετά την χτυπώ στο μίξερ για 5 λεπτά να δέσει κ να αφρατέψει.
Ρίχνω καθώς χτυπώ με το μίξερ σταδιακά 1 κουτί εβαπορέ και 1 κουτί ζαχαρούχο κ εξακολουθώ να τα χτυπώ για άλλα 5 λεπτά δυνατή ταχύτητα .
Πρόσθεσα κ 1 βανίλια μασουράκι -προαιρετικά αυτό -
Τέλος προσθέτω 3 κουταλιές σούπας νουτέλα να πάρει χρώμα κ γεύση η κρέμα .
Κομματιάζω τα μπισκότα και τα προσθέτω.
Αδειάζω το παγωτό σε ένα τάπερ η παγωτοδοχείο αν έχετε αρκεί να κλείνουν καλά .
Το ισιώνω και από πάνω βάζω κουταλιές νουτέλα όπως τις βλέπετε φωτογραφία οι οποίες παγώνουν κ είναι όνειρο μαζί με το παγωτό στο σερβίρισμα .
Σκεπάζω κ το βάζω κατάψυξη κ θέλει κανονικά 5 ώρες αλλά παγώνει κ ποιο γρήγορα !
Οταν θέλουμε να φάμε το βγάζουμε για λίγα λεπτά να μαλακώσει .
Καλή απόλαυση !!!
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ !