Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Τούρτα καρύδας !!!!


·
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΗ!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ:ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
4 αυγά
120 γραμμάρια ζάχαρη
155 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ,
1 βανίλια!

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν να ασπρίσουν να στέκεται το μείγμα!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι και την βανίλια και ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά να μην βγει ο αέρας!
Τοποθετούμε λαδόκολλα στο ταψί μας τοποθετούμε το μείγμα απαλά το ισιώνουμε και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 25 λεπτά.φυσικά ανάλογα τον φούρνο!
Όταν το βγάλουμε το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και το κόβουμε!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 2 ποτήρια νερού νερό με 2 ποτήρια νερού ζάχαρη,1 φλούδα λεμονιού με τον χυμό του για 3 λεπτά!
Όταν το κατεβάσουμε προσθέτουμε 2 βανίλιες!

ΚΡΕΜΑ.:
Βάζουμε 1 λίτρο γάλα με 120 γραμμάρια.ζάχαρη να.ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα 120 γραμμάρια κορν φλάουρ αφού προηγουμένως το έχουμε διαλύσει με λίγο γάλα από το ζεστό!
Ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα 100 γραμμάρια καρύδα!

 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε στο ταψί τον να πάτο παντεσπανιύ το σιροπιάζομαι σιγά σιγά με κουτάλι,βάζουμε την κρέμα απάνω και την ισιώνουμε τοποθετούμε πάνω στην κρέμα το άλλο πάτο παντεσπανιου το σιροπιάζομαι!
Τέλος χτυπάμε 1 μόρφατ μεταλικό κουτί με 2 κούπες άχνη ζάχαρη,3 κουταλιές της σούπας γάλα φρέσκο σε σφιχτή σαντιγί και προσθέτουμε μέσα 50 γραμμάρια καρύδα!
Οπότε την τοποθετούμε πάνω στο κρύο γλυκό ρίχνουμε και μπόλικη καρύδα και τοποθετούμε στο ψυγείο!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!