Υπέροχο το κλασικό κέικ και σε καρδούλες !!!
Συνταγη :
375 γρμ βουτυρο μισο αγελαδινο μισο μαργαρινη
2 κουπες ζαχαρη
6 αυγα
Ξυσμα 2 πορτοκαλιων
1/2 κουπα πορτοκαλι
200 γρμ γιαουρτι
1 βανιλια
500 γρμ φαρινα το αλευρι που φουσκωνει μονο του
λιγο αλατι
Η εκτελεση
η γνωστη του κεικ οπως αναγράφεται επάνω στην κόκκινη φαρίνα -αλεύρι για κέικ .
Μοιραζω σε δυο φορμιτσες η μια μετρια η αλλη μικρη και σε 11 φορμακια αλουμινενια τα οποια ηταν στρογγυλα και με το χερι τα διαμορφωσα σε καρδουλες αυτοσχεδια ευκολα !!
Φωτο της διαμορφωσης στην φωτο!!
Ψηνω στους 170 ° αεροθερμο.
Γλασσο ασπρο για τις καρδουλες
2 ασπραδια χτυπημενα σε μαρεγγα
200 γρμ αχνη
1 βανιλια
3 κ.σ χυμο λεμονιου
Εκτέλεση συνταγή από Mαίρη Καπνίση ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!