Ατομικές λαχταριστές μπουγατσούλες στο τσακ μπαμ με σφολιάτα και αφράτη κρέμα !!!!
Υλικά
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας που το ανοίγουμε στον πάγκο εργασίας με λίγο αλεύρι να μεγαλώσει και το κόβουμε τετραγωνάκια.
Για το μείγμα βράζουμε 1 κιλό γάλα αμυγδάλου ή καρύδας με 1 φλούδα λεμονιού και όταν ζεσταθεί την βγάζω .
Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερού ζάχαρη ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1 ποτήρι νερού σιμιγδάλι 1 βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα.
(Προαιρετικά 2 αυγά )
Εγώ για να δώσω χρώμα το μυστικό μου είναι μία μικρή τσιμπιά σαφράν και βγαίνει κατακίτρινη η κρεμούλα και αποφεύγω τα αυγά .
Αφού κρυώσει βάζουμε από 1 κουταλιά σούπας σε κάθε τετραγωνάκι και το κλείνουμε σαν φακελάκι .
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν .
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη κανέλα και 1 κερασάκι για τσαχπινιά -προαιρετικά -
Εκτέλεση φωτό από κ. Theni Sotiropoulou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!