Γλύκισμα που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα για κέρασμα με άρωμα ινδικής καρύδας και Ποτέ δεν σταματάμε στο ένα !!!!
Υλικά
500 γραμ καρύδα
1 ζαχαρούχο γάλα
λίγη καρύδα για πασπάλισμα από πάνω
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα σε μπολ΄και προσθέτουμε την καρύδα ανακατεύοντας μέχρι να δούμε να γίνει ζύμη που ια πλάθεται σε μπαλίτσες.
Κόβουμε ζύμη μεγέθους πιο μεγάλο από κεφτεδάκι και το κάνουμε στρογγυλές μπαλίτσες αρχικά κατόπιν τις πατάμε ελαφρώς με το χέρι,τα ετοιμάζουμε όλα μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί μας και τα τοποθετούμε στην σειρά και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς αέρα μέχρι να τα δούμε να πάρουν χρώμα ελαφρά ,μην τα ψήσετε πολύ σκληραίνουν το πολύ 15 λεπτά ανάλογα το φούρνο σας.
Τα βγάζουμε και καυτά όπως είναι τα τοποθετούμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη καρύδα .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ