ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
5 αυγά,
1 φλιτζάνι,αλεύρι,
1 βανίλια,
1 κουτ σούπας κοφτή μπέικιν
1 φλιτζάνι ζάχαρη(του τσαγιού ΦΛΙΤΖΆΝΙΑ)πολύ γεμάτα να κάνουν βουνό:
Χτυπάμε στο μίξερ αυγά, ζάχαρη 15 λεπτά,σταματάμε και με.σπάτουλα ρίχνουμε κουταλιές κουταλιές το αλεύρι με βανίλια και μπέκιν.
ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ!!!
Ψήνουμε.στους.180 βαθμούς για 25 λεπτά.
ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα,
3 κρόκους αυγών ,
1 φλιτζάνι, τσαγιού ζάχαρη,
4 κουταλιές κορν Φλάουρ,
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
1 βανίλια,
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Ζεσταίνουμε.το γάλα με την ζάχαρη,ρίχνουμε διαλυμένο κορν Φλάουρ, με αλεύρι,μόλις.πήξει κατεβάζουμε!
Προσθέτουμε,κρόκους,βανίλια,βούτυρο!
ΓΛΑΣΣΟ
200 γραμμάρια μαύρη κουβερτούρα,
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,
1 κουτάλια της σούπας σπορέλαιο
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ!
Κόβουμε το παντεσπάνι,τοποθετούμε την κρέμα,κλείνουμε με.παντεσπάνι.και ρίχνουμε.το γλάσο!!!
Tzeni Tsanaktsidou.ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ