Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Πάστες Αμυγδάλου με γέμιση κρέμα σοκολάτας & βανίλιας!!!



ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
200 γραμμάρια ζάχαρη,
8 αυγά,
100 γραμμάρια αλεύρι,
2 κουταλάκια γλυκού Μπέικιν,
2 βανίλιες

Χτυπάμε αυγά ζάχαρη 10 λεπτά.
Προσθέτουμε αλεύρι Μπέικιν,βανίλιες απαλά να μην βγει ο αέρας
Ψήνουμε 20 λεπτά στους.180 βαθμούς
Κρύωμα 3 ώρες

ΚΡΕΜΑ
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,
3 κρόκους,
100 γραμμάρια ζάχαρη
350ml γάλα
1 βανίλια
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι

Χτυπάμε στο μίξερ ζάχαρη,αλεύρι,κορν φλάουρ,βανίλια,κρόκους,2 λεπτά.
Ζεσταίνουμε το γάλα παίρνουμε ένα φλιτζάνι γάλα και το ρίχνουμε στο μείγμα που χτυπήσαμε στο μίξερ ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα μόλις πήξει κατεβάζουμε.

ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ :
 Η ίδια διαδικασία με την διάφορα προσθέτουμε 1 κουβερτούρα

ΣΙΡΟΠΙ
150 γραμμάρια ζάχαρη,130 ml νερό
Κόβουμε το παντεσπάνι σε 3 ολόιδια

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε το πρώτο πάτο,σιροπιάζομαι βάζουμε κρέμα σοκολάτα,συνεχίζουμε με το δεύτερο πάτο σιροπιάζομαι τοποθετούμε κρέμα βανίλια.και τέλος κλείνουμε με το τρίτο το οποίο σιροπιάζομαι

ΣΑΝΤΙΓΊ
Έχουμε ήδη χτυπήσει στην οποία προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας κρέμα βανίλιας .
Πασπαλίζουμε με αμύγδαλο.
Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και κόβουμε σε πάστες.

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ