Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Cheesecake με βατόμουρο!!!



Υλικά
300 γρ μπισκότα πτι μπερ
150 γρ βούτυρο
500 γρ κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικης
400 γρ maskarpone
Μισό κιλο βατόμουρα






Εκτέλεση :
Τρίβουμε τα μπισκοτακια και τα τσιγαριζουμε στο τιγανι για λίγο με το βούτυρο.
Το στρώνουμε σε ταψάκι τσέρκι 
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος προσθέτουμε και το maskarpone και το ρίχνομαι πάνω στα μπισκότα
Αφήνουμε για λίγο να παγώσει και ρίχνουμε την μαρμελάδα και το αφήνουμε για 3 4 ώρες στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!

Lindita Tomorri Pouriki-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ