Επλυνα και έκοψα τα κοτσάνια από τις μελιτζάνες τις έκοψα στη μέση και τς χάραξα από τη μέσα μεριά και τις έβαλα σε αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά και μετά τις τηγάνισα και τις έβαλα σε ένα σουρωτήρι.
Η τις κόβετε σε φέτες ..
Σε ένα βαθύ τηγάνι έβαλα ελαιόλαδο ψηλό έκοψα σε φέτες περίπου 5 μεγάλα κρεμμύδια έτριψα μία κόκκινη πιπεριά φρεσκοτριμμένη ντομάτα αλάτι πιπέρι λίγη γλυκιά πάπρικα μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη 4 σκελίδες σκόρδο τα άφησα να πάρουν όλα αυτά μία βράση πρόσθεσα ένα ποτήρι νερό και το άφησα να μελώσουν τα κρεμμύδια σε ένα ταψί έστρωσα τις μελιτζάνες μου έβαλα από πάνω μία κουταλιά ή δύο από τα έτοιμα κρεμμύδια και έβαλα και μία φετούλα ντομάτα από πάνω και τα έψησα στο φούρνο χωρίς να βάλω νερό στο ταψί ή άλλο λάδι μόλις πήραν ένα πολύ ωραίο χρώμα και ήταν έτοιμο το φαγητό μου έριξα λίγο κεφαλογραβιέρα από πάνω και το έβαλα για άλλα 5 λεπτά στο φούρνο.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μένια Στεφοπούλου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ