ΥΛΙΚΑ για 20 τρουφες
3 Παστέλια αμυγδάλου
1 μικρο κουτί πουράκια Caprice
3 κουταλιές σούπας καραμελωμένο ζαχαρούχο
2 σοκολάτες κουβερτούρα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μουλτι σπάστε τα παστέλια,όχι πολύ καλά, θέλουμε και λίγα κομματάκια μέσα, βάλτε σε μπολάκι και θρυμματίστε στο μουλτι τα πουράκια.
Ανακατέψτε με τις τρεις κουταλιές καραμελωμενο ζαχαρούχο.
Λιώστε τις 2 κουβερτούρες με μια κουτάλια λάδι ελαφρύ σε μπεν μαρι και κάντε την επικάλυψη και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν πασπαλίστε με τριμμένο αμύγδαλο.
Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ