Υλικά
1,5 κιλό ψαρονέφρι
2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ
2 σκ. Σκόρδο πολτοποιημένες
1 καρότο τριμμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
1,5 κ.σ. μπούκοβο γλυκό
1,5 κ.σ. κουρκουμα
Χυμό από 1 λεμόνι
Τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι.
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το καρότο, το σκόρδο και αφήνουμε να σωταριστούν για 1-2' και προσθέτουμε τον κουρκουμά, το μπούκοβο, τη μουστάρδα και τα αφήνουμε και αυτά για 1-2 λεπτά να βγάλουν τα αρώματα τους.
Σβήνουμε με 1 ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το λεμόνι.
Βράζουμε για 1 ώρα περίπου.
Συνοδεύουμε με ρύζι.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ