Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Σουφλέ με Κοφτό μακαρονάκι !!!


Υλικά
1 πακ. Κοφτό μακαρονάκι
150 γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
150 γρ. Ενταμ τριμμένο
100 γρ. Κεφαλοτύρι
10 φέτες σαλάμι μπύρας σε κομμάτια
600 ml Νουνού γεύσεις σπιτικές
5-6 φέτες τυρί του τοστ

Βράζουμε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά... σουρώνουμε, και το ρίχνουμε σ'ένα πυρέξ.
Προσθέτουμε τα τυριά...σοτάρουμε λίγο το σαλάμι σε ένα τηγανάκι και το ρίχνουμε κι αυτό μέσα στο πυρέξ μαζί με το γάλα μας.
Ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε την επιφάνεια με τυράκια του τοστ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 30 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα το σουφλέ μας !!!


Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ