🌶...Τυροκαυτερή...🌶
Υλικά:
250γρ γιαούρτι
2 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
1 με 2 πιπερίτσες καυτερές
1 με 2 σκελίδες σκόρδο
2 κσ ξύδι
2κγ πάπρικα
3/4 κούπας ελαιόλαδο
400γρ φέτα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από τη φέτα.
Μόλις πολτοποιηθούν προσθέτουμε τη φέτα και χτυπάμε όχι συνεχόμενα για να μην λιώσει η φέτα. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν τη σερβίρουμε.
Αν τη θέλετε λιγότερο καυτερή αφαιρέστε τη μια πιπερίτσα.
Αν τη θέλετε πιο κρεμώδες την υφή της αφαιρέστε φέτα.
Είναι πεντανόστιμη...δοκιμάστε τη!
Elena Psillia"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ