Υλικά και συνταγή
Καθάρισα και έπλυνα τα φασόλια.
Τα έβαλα να βράσουν σε αλατισμένο νερό έως να μαλακώσουν (όχι να λιώσουν)
Εν τω μεταξύ ψιλοκόβω κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο.
πιπεριά κόκκινη + πράσινη
αγγουράκι
μαϊντανό
ένα καρότο βρασμένο (που είχα στο ψυγείο από τα χθεσινά βραστά λαχανικά μου) σε ροδέλες
Όταν έβρασαν τα φασόλια, τα σούρωσα και τα άφησα λίγο να κρυώσουν.
Κατόπιν τα έβαλα σε μία λεκανιτσα, έριξα τα ψιλοκομμένα λαχανικά μου, πρόσθεσα και λίγη φέτα, περιέλουσα με λάδι και λεμόνι ή ξίδι και ανακάτεψα.
Δοκιμάζω και συμπληρώνω με αλάτι πιπέρι και ρίγανη (εάν μας αρέσει)
Γενικά μπορείτε να βάλετε ότι σας αρέσει στην σαλάτα σας!!
Εγώ έβαλα όλα τα παραπάνω που σας αναφέρω.
Vana Zouka-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ