Υλικά και συνταγή
Ξεπλένω τις πατάτες, τις καθαρίζω και τις κόβω κυδωνάτες.
Χοντροκόβω ένα κρεμμύδι, τρεις σκελίδες σκόρδου,προσθέτω αλάτι, πιπέρι, θρούμπι, μαϊντανό, μια κουταλιά μουστάρδα διαλυμένη με ελαιόλαδο και δυο λεμόνια φρεσκοστυμένα και ανακατεύω με τις πατάτες.
Ξεπλύνω το ψάρι και το καθαρίζω.
Το αλατοπιπερώνω προσθέτω θρούμπι και μαϊντανό, ελαιόλαδο και σκορδάκι στις εγκοπές και το βάζω σε ένα ταψί μαζί με τις πατάτες.
Ρίχνω νερό έως ότου καλυφθούν και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες περίπου. Καλή επιτυχία !!!
Αγγελική Παυλή -οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΦΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ