Υλικά
1 αλεύρι φαρίνα,
1 ποτήρι σπορέλαιο,
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό,
2 σακουλάκια ινδική καρύδα.
ΣΙΡΌΠΙ :
3 ποτήρια νερό,
4 ποτήρια ζάχαρη
1 φλούδα λεμονιού
Ανακατεύουμε το σπορέλαιο με την πορτοκαλάδα και το ένα τέταρτο της ινδικής καρύδας. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί (εγώ τα έβαλα σε λαδόκολλα).
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι και τα περιχύνουμε όταν κρυώσουν.
Στην συνέχεια τα κυλάμε στην καρύδα!!
Συνταγή από Ελευθερία Κοιλιαράκη-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ