Υλικά -Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια ,μόλις βράσουν τα σουρώνουμε τα βάζουμε πάλι κατσαρόλα και τα καίμε με λάδι.
Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια πρώτα και μόλις είναι έτοιμα να γίνουν ρίχνουμε το μπέικον και τα ανακατεύουμε μαζί με λίγο πιπέρι και αλάτι.
Σε ένα κατσαρολακι για την μπεσαμέλ βάζουμε 2 μεγάλες κουταλιές Βιτάμ μόλις λιώσει ρίχνουμε 5 με 6 κουταλιές αλεύρι και τα ανακατεύουμε καλά σιγά σιγά ρίχνουμε και το γάλα και υπολογίζουμε αναλόγως μέχρι να πήξει , έριξα λίγο απ' τα κασέρια (της αρεσκείας σας) αλάτι και στο τέλος έναν κρόκο αυγού ανακάτεμα και έτοιμη.
Σε ένα πυρέξ έστρωσα τα τορτελινια από πάνω έριξα τα μανιτάρια με το μπέικον και τα κασέρια και μετά άπλωσα την μπεσαμέλ και από πάνω της έριξα λίγη φρυγανιά τριμμένη.
Ψήνουμε στους 180° μέχρι να πάρει χρώμα! 😋
Συνταγή από Κατερίνα Χί-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ