Περέκ ή φυλοτά όπως τα έλεγε η γιαγιά !!!
1 μεγάλο φύλλο -τα φύλλα Περέκ τα βρίσκουμε σε καταστήματα με βιολογικά προιόντα.-
Τυρί φέτα
Ηλιέλαιο
Βρέχω το φύλλο και αφού έχω βάλει στο τηγάνι λίγο ηλιέλαιο σπάω σε κομμάτια το φύλλο και το προσαρμόζω στο τηγάνι μου.
Μια στρώση φύλλο τυράκι φύλλο τυράκι φύλλο και το γυρίζω από την άλλη με ένα πιάτο βάζοντας πάλι λίγο ηλιέλαιο.
Μόλις είναι έτοιμο το κόβω σαν μπουγάτσα.
Συνταγή από Argiro Papoutsidou-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ