Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Φτερούγες στο τηγάνι !!!


Ηθελαν και φτερούγες, χατίρια δεν χαλάμε γιατί αγαπάμε.😉😉

Οι φτερούγες είναι καθαρισμένες και κομμένες στην μέση.
Εχουν επάνω ρίγανη αλάτι και σκόνη σκόρδου!
Είναι τηγανισμένες με μπόλικο αλεύρι σε βαθύ κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο τόσο όσο να μην εξέχουν από το λάδι .
Δεν γυρίζω όταν τηγανίζω, παρά μόνο όταν κάνουν ένα πολύ καλό χρώμα όπως αυτό.!!
Μπορείτε να τις σερβιρίσετε και με σως μπάρμπεκιου!!!!

Συνταγή από κ.Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου - Gogo Samiou-Οι χρυσοχερες-ηδες