Γαύρος
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τα ψαράκια μας...τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν... κατόπιν τα αλατίζουμε, και τα στρώνουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα... ραντίζουμε με ελαιόλαδο, ρίχνουμε πιπέρι, ρίγανη, και 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο...τα στρώνουμε ομοιόμορφα και τα φουρνίζουμε στους 220 βαθμούς με αέρα για 15 λεπτά...✓✓
Τον βάζουμε στο πιάτο και στύβουμε λεμονάκι μυρωδάτο 🍋
Συνταγή φωτογραφία από κ. Marina Hatzidaki-Οι Χρυσοχέρες-ηδες !!!