Στρούντελ με γέμιση μήλου, πανεύκολο και απίθανο !!!
Είναι η τρίτη φορά που το φτιάχνω και η πιο πετυχημένη. Μύρισε το σπίτι κανέλα και μήλο !!!
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τρία μήλα.
Τα βάζουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με μισή κουταλιά κανέλα, δύο κουταλιές καστανή ζάχαρη , μια κουταλιά ζάχαρη κρυσταλλική και δύο κουταλιές αλεύρι.
Σε άλλο μπολ μισό φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα, 3 κουταλιές ζάχαρη καστανή, 2 κουταλιές ζάχαρη κρυσταλλική και 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά.
.
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας βάζουμε πρώτα το μείγμα καρυδιού και από πάνω τα μήλα. Ρολάρουμε, κλείνουμε καλά τις άκρες, χαράζουμε και αλείφουμε με αυγό.
Ψήνουμε σε αέρα στους 190 για 40, 45 λεπτά.
Αν θέλουμε βάζουμε και σταφίδες .
Γίνονται δύο στρούντελ. Καλή επιτυχία.😋
Εκτέλεση φωτό από κ. Μαίρη Ηλιοπούλου
.