Πολύχρωμες πιπεριές και χωριάτικο σπιτικό λουκάνικο μας κάνουν ένα φανταστικό σπετσοφάι !!!!
Επιβάλλεται να βάλουμε περισσότερες κίτρινες κ πορτοκαλί γιατί δίνουν απίστευτη γλύκα στο φαγητό μας.
Σε φαρδύ τηγάνι με καπάκι ρίχνουμε ελάχιστο λάδι και σοτάρουμε για λίγο το λουκάνικο κ από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε κρεμμύδι, πράσο και τις πιπεριές κομμένες χοντρές λωρίδες.
Σοτάρουμε καλά να γυαλίσουν τα λαχανικά κ σβήνουμε με λευκό ξηρό κρασί.
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια, αλάτι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Δεν χρειάζεται καθόλου νερό.
Όταν γλασάρουν τα λαχανικά μας κ μείνουν με τη σάλτσα τους το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Τέλος ρίχνουμε ρίγανη κ πιπέρι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαίρη Ηλιοπούλου.