ΜΌΛΙΣ βγήκε ΤΡΑΓΑΝΉ Και ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ Με φρέσκο κολοκύθι από τον κήπο μου !!!!
Ξύνω το k;aue κολοκύθι με ένα κουτάλι ή στον τρίφτη στο χοντρό μέρος . 4 με 5 μεγάλα κολοκύθια .
Το στύβω καλά και το βάζω σε μπολ
Ρίχνω αλάτι
3 ποτήρια του νερού νερό
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
200 γρ φέτα
Λάδι
Και αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός σφιχτός
.
Τρίβω και 100 γρ φέτα από πάνω ρίχνω βίταμ σε μπουκιτσες και λίγο λάδι.
Τα υλικά αυτά είναι για τό μεγάλο ταψί τής κουζίνας.
Το αδειάζω σε λαδωμένο ταψί .
Ψήνω Αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

