Υλικά
2 κουτιά morfat choco
1 ζαχαρούχο γάλα
20 μπισκότα πτι μπερ
Επικάλυψη
200 γραμ κουβερτούρα
3 κσ ηλιέλαιο
.
Εκτέλεση
Εχουμε τα morfat choco στο ψυγείο για μία ώρα.
Τα χτυπάμε με το μίξερ να γίνουν αφρός .
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε να αναμιχθούν.
Στρώνουμε τα μπισκότα σε δοχείο 20 επί 30 αφού πρώτα καλύψουμε με λαδόκολλα .
Απλώνουμε από πάνω το μείγμα και ξανά από πάνω στην ίδια σειρά με την κάτω μπισκότα .
.
Το βάζουμε κατάψυξη.
Οταν παγώσει τα κόβουμε και έχουμε λιώσει την κουβερτούρα και τα βουτάμε μέχρι την μέση .
Τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να παγώσει η σοκολάτα και τα απολαμβάνουμε !
Συνταγή από Νικόλας Σακελλαρίου
Εκτέλεση φωτό ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ