Κάτι για τον καφέ μας...!!
1/2 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλ. ζάχαρη
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
400 γρ. ινδοκάρυδο
3 αυγά
1 κ.γ. εκχυλισμα βανίλιας
σιρόπι σοκολατας
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τη βανίλια, τα αυγά και το ζαχαρούχο γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Κλείνουμε το μίξερ, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να ενσωματωθεί.
Παίρνουμε τις θήκες των cupcakes, τις βουτυρώνουμε και τις γεμίζουμε κατά τα 3/4 ... ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15′-20′ στους 180° μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Μόλις τα βγάλουμε έτσι οπως ειναι ζεστά τα γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ