Βάζουμε σε ένα μπολ μισή κούπα ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο
μισή κούπα χυμό πορτοκάλι
μια κούπα άχνη ζάχαρη
λίγο αλάτι
ένα κουταλάκι μπέικΙΝ και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε 600 γρ περίπου αλεύρι (πρέπει η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια). Ζυμώνουμε και την ανοίγουμε φύλο στον πάγκο μας.
Φτιάχνουμε ότι σχέδια θέλουμε με κουπάτ η με ένα φλιτζανάκι του καφέ. Ψήνουμε στους 180 για 12-15 λεπτά.
Αλείφουμε κάθε μπισκοτάκι με μαρμελάδα ή μερέντα και τα καπακώνουμε. Λιώνουμε κουβερτούρα με λίγο γάλα και λίγο μαργαρίνη βουτάμε την άκρη τους και τα τοποθετούμε σε σχάρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα!
Eva Triantafilidou-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ