Υλικά
4 αυγά και 1 ακόμη για άλειμμα
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
1/2 κεσεδάκι ηλιέλαιο
2 κεσεδάκια τυριά τριμμένα
1 φαρίνα άπ 500 γραμ. και λίγο ακόμα
λίγο πιπέρι
λίγη ρίγανη
Ανακατεύομαι όλα τα υλικά και τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να μην κολλάει η ζύμη και να είναι πολύ αφράτη.
Την αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί .
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε .
Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί και τα τοποθετούμε στην σειρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 30 λεπτά!
Ρούλα-Τζίνα-οι χρυσοχέρες -ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ