Υλικά
5 μέτριες ντομάτες
1 μέτριο κρεμμύδι
1 καλό χωριάτικο λουκάνικο
1 κουταλιά της σούπας συμπυκνωμένο μπελτέ
Ελαιόλαδο αλάτι κ πιπέρι!!
Εκτέλεση !!
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο μέσα στο τηγάνι σας και τσιγαρίστε λίγο το λουκάνικο πρώτα.
Βγάλτε το και βάλτε το σε ένα πιάτο κ μέσα στο ίδιο λάδι τσιγαρίστε λίγο το κρεμμύδι.
Προσθέστε την ντομάτα τριμμένη στο χοντρό του τρίφτη και αφήστε να φύγουν τα υγρά της, Προσθέστε και μια κουταλιά μπελτέ για να κάνει ωραίο χρώμα ο καγιανάς μας και να έχει περισσότερη γεύση .
Οταν φύγουν όλα τα υγρά προσθέστε τα αυγά και αφήστε μέχρι να γίνουν.
Προσθέστε λίγο αλάτι κ πιπέρι.Καλή όρεξη !!!
Συνταγή από Gogo Samiou-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ