Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Νηστίσιμη μπουγάτσα με σπιτικό φύλλο!!!



Δεν είναι δύσκολο αρκεί να κάνεις σωστά βήματα και σωστά υλικά!!
Tips Αλεύρι για τσουρέκι Ξεκούραση 1 ώρα με λάδι το ζυμάρι σκεπασμένο με μεμβράνη
Mετά την ξεκούραση ανοίγουμε απευθείας το ζυμάρι χωρίς να το ξαναπλάσουμε !!
 (Ψήσιμο) Μετά τα 30 λεπτά γυρνάμε το ταψί Ψήνουμε 170 με 180c με αέρα

Υλικά-Ingredients Για την ζύμη-For the dough
350 γρ αλεύρι για τσουρέκι-350 gr flour with extra gluten
200 γρ νερό-200 gr water
1 βανίλια-1 vanillin
1 κτσ ζάχαρη-1 tbsp sugar
1 κτγ αλάτι-1 tsp salt
40 γρ ελαιόλαδο-40 gr olive oil ηλιέλαιο για το άλειμμα-sunflower oil

Για την κρέμα-For the cream
1 λίτρο γάλα αμυγδάλου-1 litre almond milk
350 γρ ζάχαρη-350 gr sugar
3 βανίλιες-3 vanillins
200 γρ σιμιγδάλι ψιλό-200 gr fine semolina
50 γρ κορν φλάουρ-50 gr corn starch
50 γρ μαργαρίνη-50 gr margarine
Μπόλικο ηλιέλαιο-A lot of sunflower oil

ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα πατώντας ΕΔΩ -->  https://www.youtube.com/watch?v=9OzuBClG9-w&feature=youtu.be


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ