Υλικά (Ingredients): Για το κέικ (For the cake):
270γρ. αλεύρι κοσκινισμένο (270gr. sifted flour)
1 κ.γ. κοφτό μπέικιν πάουντερ (1 tsp. baking powder)
1 κ.γ. κοφτό μαγειρική σόδα (1 tsp. baking soda)
1/2 κ.γ. αλάτι (1/2 tsp. salt)
255γρ. ζάχαρη (255gr. sugar)
75γρ. κακάο κοσκινισμένο (75gr. sifted cocoa)
460γρ. γάλα σόγιας (460gr. soya milk)
1 κ.γ. στιγμιαίος καφές (1 tsp. instant coffee)
2 κ.γ. μηλόξιδο (2 tsp. apple cider vinegar)
125γρ. ηλιέλαιο (125gr. sunflower oil)
Για την γκανάζ (For the ganache):
150γρ. κουβερτούρα 52% (150gr. semi-sweet chocolate)
130γρ. κρέμα καρύδας (130gr. coconut cream)
Για τη βουτυρόκρεμα (For the buttercream):
250γρ. φυτική μαργαρίνη (250gr. vegan butter)
2 βανιλίνες (2 vanillins)
80γρ. άχνη (80gr. powdered sugar)
2 κ.σ. κακάο (2 tbsp. cocoa)
50γρ. λιωμένη σοκολάτα (50gr. melted chocolate
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση βήμα βήμα πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=-CPHZPge29Q&feature=youtu.be
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ