Υλικά
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος (εμένα μου αρέσει μια φορά περασμένος στη μηχανή)
2 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα στο τρίφτη (όχι στο μουλτι)
Δυο τρεις κουταλιές της σούπας ξύδι
ένα αυγό
Μια ντομάτα τριμμένη
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
Μισό ματσάκι μαϊντανό,πολύ ψιλοκομμένο
Ένα φλιτζάνι του τσαγιού λάδι (αν ο κυμας έχει λιπακι μπορείτε να αφαιρέσετε λίγο λαδι,αλλά κάνει το ρολό αφράτο)
Μισό φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
Ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό.
Το μείγμα να είναι μαλακό και αφράτο και να μείνει καμιά ώρα για να ενωθούν τα υλικά.
Τυλίγω ρόλο αφού τοποθετήσω μέσα φέτες τυράκι γραβιέρα η κασέρι.
Βάζω στο ταψί πατατούλες που έχω κόψει μικρές,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη ,λαδάκι και στο τέλος πλένω και ρίχνω από πάνω ντοματίνια για την οξύτητα και το χρώμα τους.
Μπορείτε να προσθέσετε στις πατατουλες λεμόνι και μουστάρδα
Κικη Τριλυρακη-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ