Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ρεβανί σιροπιαστό με ινδοκάρυδο .!!!



 Ωρα για ρεβανί !!!

Υλικά 6 αυγά
1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι γάλα
2 βανίλιες
ξύσμα από λεμόνι
300 γραμ σιμιγδάλι
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
1 φλιτζάνι αλεύρι φαρίν απ
1 μπέικιν



Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη .
Μετά προσθέτουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε και  το αλεύρι .
Γίνεται ένας χυλός  λίγο νερουλόςκαι τον αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι 30 cm
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 40 λεπτά στους 170  βαθμούς.

Σιρόπι
3+1/2 νεροπότηρα  ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
φλούδα από λεμόνι και μία βανίλια
Βράζω 10 λεπτά και σιροπιάζω  χλιαρό το ρεβανί ζεστό το σιρόπι.
Πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη άχνη .

Ritsa Kepesidou- οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ