Υλικά 6 αυγά
1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι γάλα
2 βανίλιες
ξύσμα από λεμόνι
300 γραμ σιμιγδάλι
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
1 φλιτζάνι αλεύρι φαρίν απ
1 μπέικιν
Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη .
Μετά προσθέτουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι .
Γίνεται ένας χυλός λίγο νερουλόςκαι τον αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι 30 cm
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 40 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Σιρόπι
3+1/2 νεροπότηρα ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
φλούδα από λεμόνι και μία βανίλια
Βράζω 10 λεπτά και σιροπιάζω χλιαρό το ρεβανί ζεστό το σιρόπι.
Πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη άχνη .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ