Ένα πολύ γευστικό και νόστιμο πιάτο εάν και λίγο χειμερινό,.μας απογειώνει με το υπέροχο άρωμα του και την βελούδινη υφή του!!
ΥΛΙΚΆ
8 κοπανακια κοτόπουλου
1500 γρ κρεμμυδάκια έτοιμα κατεψυγμένα
2 - 3 φύλλα δάφνης
4 - 5 κόκκους μπαχάρι
1 ξύλο κανέλας
1 ποτηράκι κρασί ότι έχετε( άσπρο ή κόκκινο)
σάλτσα και πάστα ντομάτας
1 φυλτζανάκι του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Τί κάνουμε
Σοτάρουμε ελαφρώς τα κοπανάκια και τα αφήνουμε στην άκρη .
Βάζουμε το λάδι ε κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε και τα κοπανάκια σοτάρουμε για λίγο και ρίχνουμε και το κρασί.
Αμέσως μετά προσθέτουμε την ντομάτα πελτέ και σάλτσα,όλα τα μπαχάρια και μυρωδικά ,και λίγο νεράκι .
Μαγειρεύουμε μέχρι να μελώσει και να μαγειρευτεί το φαγητό μας .Καλή επιτυχία !!!
Ilias Karpouchtsis-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ