Χοιρινές μπουκίτσες πασπαλισμένες με κόλιανδρο ..Από Κυπριακή κουζίνα !!!
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1\2 κούπα λάδι
2 ποτήρια κόκκινο ξηρό κρασί
4 φύλλα δάφνη
2 μπαστουνάκια κανέλα
1\2 κούπα κόλιανδρο τριμμένο
2 κουτ.σούπας κορν φλάουρ[η αλεύρι]
αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όταν το μαγειρεύετε μοσχομυρίζει όλο το σπίτι από το κολιανδρο και την κανέλα !!!
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι και σοτάρεται για λίγο το κρέας ρίχνετε το κρασί την δάφνη το κολιανδρο το το μισό αλάτι πιπέρι και την κανέλα τα μασουρακια.
Ζεσταίνεται και 3 ποτήρια νερό τα ρίχνετε μέσα κι αφήνετε να σιγόβρασα για περίπου μια και μισή ώρα.
Οταν το τσιμπήσετε κι είναι εντάξει με ένα πιρούνι δυναμώνετε την φωτιά να φύγει το πολύ ζουμί αν έχει και διαλύεται σε μισή κούπα 2 κουταλιές γεμάτες κορν φλάουρ και το ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα να δέσει η σάλτσα με κάνα δύο βράσεις .
Σερβίρετε σε πιατέλα με ρύζι και από πάνω ρίχνετε το υπόλοιπο κολιανδρο ή με πατάτες τηγανητές ..
Υπέροχο φαγητό να το φτιάξετε !!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ