Υλικά
1 Βιτάμ πλάκα λιωμένο
1 φακελάκι ζάχαρη άχνη είναι στα 400 γραμ περίπου
1 κουτί γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
2 1/2 κούπες καρύδια χοντροκ/να
400 γρ.φρυγανιά τριμ.
1 πακέτο πτι μπερ τριμ.
2 κουτ.σ.κανέλα
6 κουτ.σούπας κακαο
Εκτέλεση
Ολα τα υλικά μαζί να φτιάξουμε το μείγμα μας .
Το τυλίγουμε σε ρολό με λαδόκολλα το βάζουμε ψυγείο να παγώσει πολύ καλά το βγάζουμε το κόβουμε σε ισόπαχες ροδέλες και τις βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα .
Επικάλυψη
1/2 κιλό κουβερτούρα και 1/2 κούπα ηλιέλαιο σε Μπεν Μαρί Και τις βουτάμε μέσα . Καλή επιτυχία !
Παναγιωτα Γερουλη-Αγαπάμε Μαγειρική !! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ