Παξιμαδακια με γλυκάνισο!!!! Συνταγή της γιαγιάς Στέλλας !!!!
Υλικά
1 ποτ λάδι
1 ποτ ζάχαρη
1ποτ χυμό πορτοκάλι
2 κουτ μπέικιν πάουντερ
1 κουτ σόδα
Λίγο αλάτι
Μισό ποτήρι γλυκάνισο
Περίπου 700-750γρ αλεύρι γοχ
Όλα μαζί τα υλικά σε μπολ μεγάλο με τελευταίο το αλεύρι , τα ζυμώνουμε τα κάνουμε σαν λεπτές φραντζόλες και τα ψήνομαι 25 ' στους 170 βαθμούς αφού κρυώσουν τα κόβουμε και τα αφήνουμε όλο το βράδυ στο φούρνο στους 70 βαθμούς.
Nektaria Piperi-Karakiozi"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ