Εσείς έχετε δοκιμάσει τη Ζύμη Πίτσας με 2 υλικά: Με γιαούρτι και αλεύρι ; Έτοιμη η ζύμη 🤪🤪Φτιάχνω μια λεπτή ζύμη, έτσι τους αρέσει αλλά γίνεται και πιο αφράτη όπως θέλετε!
Greek Lovers λοιπόν!
Έβαλα ντομάτα σάλτσα (ολόκληρα κονσέρβα ντοματάκια με ρίγανη αλάτι 1κγ ζάχαρη), φέτες ντομάτας, φέτα, κρεμμύδια, ελιές και ρίγανη.
Όταν την έβγαλα από το φούρνο έριξα και λίγο ελαιόλαδο.
Τι και πως:
• 1 κούπα γιαούρτι
• 1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ ( εάν θέλετε πιο αφράτη βάλτε φαρίνα απ)
1.
ζυμώνουμε το αλεύρι με το γιαούρτι, αν χρειασθεί βάζουμε λίγο παραπάνω να μην κολλάει στα χέρια η ζύμη.
2.
Σε μια λαμαρίνα βάζουμε μια λαδόκολλα και ανοίγουμε με τα χέρια την ζύμη.
3.
Ψήνουμε τη ζύμη μόνη της 160C αέρα για 7’ περίπου
4.
Βγάζουμε και Τοποθετούμε την σάλτσα, τυριά και ότι άλλο μας αρέσει. ξανά βάζουμε στο φούρνο για αλλά 10’.
Συνταγή εκτέλεση από Marilena Pappa"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ