Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Πάστες σπέσιαλ !!!



Σπέσιαλ πάστες !!!!


ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ:
Χτυπάμε 5 αυγά με 125 γραμμάρια ζάχαρη να αφρατέψουν.
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε μέσα 155 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ  με 1 βανίλια κοσκινισμένα και ανακατεύουμε με σπάτουλα απαλά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι 30 με λαδόκολλα μέσα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και το κόβουμε στην μέση με προσοχή.

ΣΙΡΌΠΙ:
1 κούπα νερό,1 κούπα ζάχαρη,λίγες σταγόνες λεμονιού φρέσκο βράσιμο 2 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει.

ΣΑΝΤΙΓΊ:
Χτυπάμε 2 μορφατ μεταλλικά κουτιά με 4 κούπες άχνη ζάχαρη,4 κουταλιές της σούπας γάλα.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ:
Κόβουμε κομμάτια από τους δυο πάτους τοποθετούμε στην πιατέλα κομμάτι σιροπιάζομαι με κουτάλι βάζουμε σαντιγί και κλείνουμε με άλλο κομμάτι οπότε με προσοχή προσπαθούμε να βάλουμε γύρω γύρω πάνω πλάγια σαντιγί και παντού τρούφα!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ