Αφράτα ζουμερά σνίτσελ από στήθος κοτόπουλου, και την αγαπημένη μας σαλατούλα με βλητοκολόκυθα..😋😋
Τη διαδικασία του σνίτσελ την ξέρουμε όλοι θα την γράψω εν τάχει...
Υλικά
8 φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου
2 αυγά
1 κούπα μεγάλη φρυγανιά τριμμένη
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε και ριγανιάζουμε τα φιλετάκια μας.
Τα αλευρώνουμε, τα βουτάμε στο αυγό και τις δύο πλευρές, μετά στη φρυγανιά τα πατάμε καλά να κολλήσει, και τα βάζουμε σε ένα δίσκο για καμιά ωρίτσα στο ψυγείο.
Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο στην αρχή σε δυνατή θερμοκρασία και κατόπιν χαμηλώνουμε για να σιγοψηθούν καλά εσωτερικά.
Έγιναν πραγματικά μπουκιά και συχώριο 😋😋 τόσο αφράτα και ζουμερά σαν την καρδιά ενός μαρουλιού...✓
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Marina Hatzidaki οι χρυσοχερες -ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ