Κολοκυθάκια με τζατζίκι!!!!!
Χυλός για το κουρκούτι :
Αλεύρι, μπέικιν λίγο αλάτι και σόδα αναψυκτικό, αναλογία δε σας βάζω εξαρτάται από την ποσότητα που θέλετε να κάνετε αρκεί ο χυλός να μην είναι πολύ νερουλός και τα 🎃 κολοκυθάκια ψιλές ροδέλες κομμένες.
Τα βουτάμε και τηγανίζουμε.
Τζατζίκι :
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, αλάτι,αγγουράκι, λάδι, ξύδι και άνηθο και φυσικά σκόρδο, άνηθο που εγώ σήμερα ξέχασα να βάλω αλλά θα προσθέσω αργότερα..!!
Συνταγή από Dimitra VarsaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
,\ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ