Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Καλαμαράκια στο τηγάνι !!!



Τι κάνουμε ..
Τα ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου ..
Καθαρίζουμε πλένουμε τα καλαμαράκια  και τα κόβουμε αν είναι μεγάλα σε ροδέλες.
Τα βάζουμε σε σουρωτήρι τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε επάνω στα τοιχώματα από το σουρωτήρι --να σπάσουν οι ίνες !!
Τα αλευρώνουμε με μπόλικο αλεύρι και τα τηγανίζουμε λίγα λίγα -μην παραγεμίσει το τηγάνι -Σε μπόλικο αρκετό ζεστό λάδι καλαμποκέλαιο καλύτερα !
Όταν τα βγάλουμε θα τα ακουμπήσουμε σε χαρτί κουζίνας για λίγο .Και έτοιμα .. !!!

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ