ΤΟΥΡΣΊ ΠΙΠΕΡΙΈΣ.!!!
Αφού μάζεψα και πιπεριές έφτιαξα ΤΟΥΡΣΊ.
Καθαρίζουμε τις πιπεριές, κόβουμε κοτσάνια και τα σπόρια από μέσα και τις βάζουμε στα σκληρά μπουκάλια από πορτοκαλάδα η κόκα κόλα.
Τα γεμίζουμε και μετά προσθέτουμε 5 κουταλάκια του γλυκού αλάτι και 4 με 5 σκελίδες σκόρδο. Γεμίζουμε με νερό αφήνουμε δύο τρεις μέρες ανοιχτά .
Μπορεί να συμπληρώσουμε νερό .
Κλείνουμε και έτοιμο για το χειμώνα αφού πάρει ένα ωραίο χρυσάφι χρώμα !!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Theodosia Halvatzh ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ